Bouda na ulici

02.07.2014 09:57

JIŽ PO SEDMÉ aneb BOUDA V PARKU

Dne 7. 6. 2014 se již po sedmé konala legendární akce Bouda v parku. Propagace na tuto akci si nešlo nevšimnout, plakáty byly vyvěšeny téměř všude. S podporou věrných i nově získaných sponzorů uspořádalo Rodinné centrum Bouda za krásného slunečného dne čtyřhodinové dětské řádění po atrakcích. Park obsahoval bezpočet různých typů zábavy, od skákacích hradů přes výtvarné dílny až po všeobecně oblíbenou pěnu. Ve výtvarných dílnách si děti mohly vyrobit barevné korále z těstovin, či motýlky z plsti. Své zástupce tu měla i Bouda Semily, která dokázala svým výtvarným uměním vykouzlit úsměvy na tvářích šťastlivců v podobě neuvěřitelných ornamentů na jejich vlastních tvářích. Na nafukovacích atrakcích ukázaly děti své akrobatické dovednosti a na bednolezení svoji obratnost.

Avšak myslelo se samozřejmě i na dospělé, kteří si během času stráveného jejich dětmi na atrakcích mohli dopřát šálku kávy, ledového kakaa, voňavého kousku kýty a příjemného posezení na kobercích na slunci i ve stínu.

Děkujeme mnoha dobrovolníkům i organizacím, kteří se podíleli na organizaci akce ve svém volném čase. Stejně jako v přechozích letech bylo i tento rok zřejmé, že spolupráce mezi organizacemi je možná a že ve vzájemném pochopení jsme všichni schopni vytvořit báječnou akci pro celé rodiny.

Oproti loňské deštivé akci se ta letošní vydařila úžasně s účastí cca 3500 lidí. Pokud jste neměli čas, nezoufejte. Příští rok se můžete těšit na 8. ročník. 

—————

Zpět