Karneval v Boudě

14.04.2015 08:44

Letošní karneval v Boudě proběhl v sobotu 7. března v prostorách Rodinného centra. Pro děti už jen přijít v masce je vždy zážitek a tak jsme se mohli potěšit pohledem na krásné princezny, mořskou pannu, Červenou Karkulku, malou včelku, také čertici, nechyběl kovboj, pirát, Bořek stavitel(možná byli i dva), prasátko Tom (bráška Peppy), dále nás ze zvířecí říše navštívil například pavouk tarantule, kocourek či elegantní gepardí slečna... Každé z dětí mělo možnost představit sebe a svou masku ostatním a pak už se zapojit do veselých tanečků s hudbou.

Celým večerem nás provedl známý silák Obelix se svými pomocníky opravdu pestrého ražení.

Dokonce se našli i někteří další odvážní dospělí, kteří přišli v masce. Díky vám, doktorko Zorko Horká a tajemná dámo, snad z Východu, s ještě tajemnějším doprovodem zelené housenky!

Program pro děti vyplnily veselé soutěže a hry, které byly opravdu pro každého. Po přestávce se opět tančilo a zpívalo a v uvolněné atmosféře v závěru večera došlo i na přepinkávání balónků rodičů proti dětem. Tato soutěž je oběma stranami velmi oblíbená a mám za to, že skončila 1:1, takže i dospělí dostali zaslouženou odměnu.

—————

Zpět