Family Camp aneb Blaničtí rytíři a rytířky

12.05.2011 12:54

Začalo to čtvrtkem... Vůně buřtíků, klobásek, krkoviček i smažených řízků ohřívaných nad ohněm se nám draly do nosních dírek, praskání hořících polen a útržky hovorů plnily uši, oči se kochaly soumrakem za řekou... Nějak takhle začal letošní jarní Family Camp v blízkosti Velkého a Malého Blaníku. Lehký rozjezd na začátek a pak to všechno tak rychle uteklo:

Páteční procházko-výlet neplánovaně zpestřili koně chtiví pohlazení, holky i holčičky, dámy i pánové si v odpoledním slunci zatančili zumbu a večer si hudebně naladění jednotlivci zajamovali. 

V sobotu jsme pořádali dva výlety na Velký Blaník - malý pro rodiny s dětmi a větší pro ty, kdo dávají přednost něčemu trochu delšímu. A protože obě skupiny potřebovaly stihnout oběd zpátky v táboře, našli se dobrovolníci, kteří na  velkém výletě z kopců běželi. Rytíře se nám nepodařilo probudit, jenom jednomu čouhala ze země obrovská kamenná hlava.

Geocaching, airosft, bednolezení, slack line, výtvarné dílny pro malé i velké, košíková, volejbal, fotbal, ping-pong... tohle všechno a ještě víc se dalo stihnout během pár dní pod Blaníkem. A zaslechla jsem, že to byl nejlepší Family Camp, který jsme zatím měli. Laťka byla nastavena vysoko, a proto se těším na další jaro, na další Family Camp!

 

—————

Zpět