Bouda na ulici 2011

12.06.2011 14:05

4. ročník Boudy na ulici jsme připravili v parku za letním kinem ve Skálově ulici v sobotu 11. června 2011. Proč park? Komplikovaná dopravní situace v Turnově nám nedovolila Boudu na ulici uskutenčnit na našem starém známém místě - na ulici 28. října. Rozhodnutí užít si den pro děti a celé jejich rodiny v parku se ukázalo šťastným.

Více než dvacet atrakcí a stanovišť rozmístěných v příjemné zeleni navštívilo přes 2500 návštěvníků. Děti dováděly ve skákacím hradu, babičky se ztrácely v nafukovacím bludišti, tatínkové soutěžili v bungee runningu. Kluci okukovali policejní auta i s vybavením, hasičské auto, další zkoušeli bublifuk a ulovit rybičky nebo si zajezdili na ponících. Podobných atrakcí tam bylo mnohem víc.

Na stánku The Bouda jsme prodávali trika s naším logem a všem, kteří si je koupili a podpořili tak naši činnost, mnohokrát děkujeme. Také děkujeme přibližně 65 dobrovolníkům i organizacím, kteří se podíleli na organizaci akce ve svém volném čase bez nároku na honorář.

Tento ročník Boudy na ulici byl i ukázkou, že spolupráce mezi organizacemi je možná a že ve vzájemném pochopení jsme všichni schopni vytvořit báječnou akci pro celé rodiny.

Krátké video z akce je k vidění na YouTube.

Fotografie jsou k dispozici v albu na picasaweb.

Můžete si přečíst informaci zveřejněnou na turnovskuvakci.cz.

Další podrobnosti si můžete přečíst v původní tiskové zprávě. Můžete si také prohlédnout oficiální plakát akce

Všem dobrovolníkům, partnerům a spolupořadatelům DĚKUJEME. 

Team The Bouda 

—————

Zpět